Terug

Over de Kingdoms

In inmiddels het Derde seizoen van EKN zijn er 11 kingdoms.
10 van deze Kingdoms kun jij joinen. Het elfde kingdom Riqueza is het kingdom van de Owner Joep.
De andere kingdoms hebben elk een bondgenoot. Er zijn dus eigenlijk 5 groepen in EKN. De bondgenoten staan op de kingdoms pagina onder elkaar.
Feodall is dus bondgenoot van Galdor, enzovoort.

De regels

Naast de server regels houden veel kingdoms ook hun eigen regels aan.
Het verschil is dat bij het overtreden van de server regels je straffen van de staff kunt verwachten in de zin van bans en kicks terwijl bij kingdom regels de spelers zelf een straf bedenken en uitvoeren.
De koning zou je bijvoorbeeld in de gevangennis kunnen gooien, blijf dus netjes.

Ranks binnen de Kingdoms

Als je in een kingdom komt begin je automatisch als inwoner. De koning of een van zijn hertogen kunnen er dan voor kiezen om jou een andere rank te geven.
In de chat zie je veel verschillende ranks maar uiteindelijk komen ze allemaal op 1 van deze drie neer: Inwoners, Hertogen en Koningen.


Het grootste gedeelte van het kingdom bestaat uit inwoners, zij hebben wat ze nodig hebben om te bouwen en te werken binnen het kingdom.
De meeste koningen hebben ook enkele hertogen. Zij kunnen de taken van de koning uitvoeren als deze er niet is of helpen gewoon mee. Zij kunnen net als de koning mensen inviten en kicken of ze kunnen ranks aanpassen.
Ieder kingdom heeft maar 1 koning. Deze heeft de macht in het kingdom. Het verschil is dat deze niet kan worden gekickt of gejailed door zijn hertogen. Zij kunnen niet zomaar de macht overnemen.

Commands

Voor de kingdoms gebruiken we op EKN een zelf geschreven plugin. Je kunt in-game altijd het hulp menu van /k help gebruiken voor extra uitleg.
Hieronder vind je de commands die je kunt gebruiken met uitleg en de minimale benodigde rangen.

Command Beschrijving Rank
/k join [KINGDOM] Het joinen van een kingdom. iedereen
/k home Teleporteren naar de kingdom home. Inwoners
/k leave Verlaten van een kingdom. Inwoners
/k kick [SPELER] Iemand uit je kingdom zetten. Hertogen
/k invite [SPELER] Een speler uitnodigen voor je kingdom. Hertogen
/k jail [SPELER] [JAIL] Een speler opsluiten. Hertogen
/k unjail [SPELER] Een speler vrijlaten (speler betaalt een boete). Hertogen
/k setjail [JAIL] Een nieuwe gevangennis aanmaken. (max. 500 blocks vanaf k home) Hertogen
/k setrank [SPELER] [RANG] Een speler een rang toewijzen. Hertogen
/k createrank [RANG] [TITEL] [RANK] 1: naam, 2: titel in chat 3: inwoner of hertog rechten. Hertogen
/k setkingdom [SPELER] Een speler in een kingdom zetten. Staff

Hertogen en Konigen kunnen deze commands alleen uitvoeren bij spelers uit hun kingdom terwijl de staff dit voor alle kingdoms kan.

Feodall

Het koninkrijk Feodall wordt geleid door de koning en zijn belangrijkste adviseurs. Het land voert weinig oorlog en staat vooral bekend om prachtige bouwstijl en mooie bouwwerken. Het land bestaat uit grote bosgebieden met rivieren die van elkaar worden gescheiden door lange besneeuwde bergkammen. Het land is bondgenoot van Galdor.

Galdor

Galdor staat onder leiding van de Tsaar, die alle macht heeft. De hoofdstad van Galdor is Sint-Nicolaas, genoemd naar Tsaar Nicolaas de Eerste. Het schiereiland bestaat uit een enorme sneeuwvlakte, met weinig hoogteverschil. Het land is bondgenoot van Feodall.

Dalmar

Het koninkrijk Dalmar wordt geleid door de koning. Het land is bijna altijd neutraal en staat bekend om de vele tradities en gebruiken in het land. Het land is erg bebost en heeft een heuvelachtig gebied, waarvan een deel besneeuwd is. Het land is bondgenoot van Edurion.

Edurion

Groothertogdom Edurion staat onder leiding van de groothertog. Het land kent een gedeelte van grasvelden en een gedeelte van bossen die van elkaar gescheiden zijn door bergen. Edurion heeft vooral aandacht voor handel en bouwen maar voert soms ook oorlogen. Edurion is bongenoot van Dalmar.

Valtus

Valtus wordt geleid die een Dictator die alles zelf kan bepalen. Het land is een eilandengroep met vulkanen en sparrenbossen. Het land focust deels op technologie en daardoor heeft de bouwstijl ook een beetje steampunk. Valtus is de bondgenoot van Deltian.

Deltian

Koninkrijk Deltian ligt in het centrum van de wereld en focust daardoor op handel met alle andere landen. Daardoor voert het land zelf geen oorlogen. De grasvlaktes en rivieren zijn de grootste stukken biomes, maar Deltian kent ook een besneeuwd laaggebergte en moerasgebieden. Deltian is bondgenoot van Valtus.

Kamshar

Het Keizerrijk Kamshar staat onder leiding van de Keizer en is het meest gevarieerde land van de wereld. In het noorden bestaat het land uit dichte bossen terwijl het centrum van Kamshar bestaat uit een hoogvlakte met mesa. In het zuiden vinden we rode woestijn en langs de complete westkust ligt een bergkam van besneeuwd hooggebergte. Een speciaal deel van Kamshar is Santorey, de heilige stad voor het Alquezelisme (het wereldwijde geloof). Het land is bondgenoot van Ramundi.

Ramundi

Ramundi wordt geleid door de Kanselier die deels op democratische wijze beslissingen neemt. Ramundi heeft vooral veel grasvlaktes en middelgebergtes maar ook bossen en oerwoud. Een speciaal deel in Ramundi is een enorm doolhof dat is gevormd door allemaal afgronden. Het land voert af en toe oorlogen en is bondgenoot van Kamshar.

Jemaga

Jemaga staat onder leiding van de Sultan. Het land was ooit erg agressief maar door verloren oorlogen zijn ze nu juist vrediger geworden. Jemaga bestaat bijna volledig uit woestijn, waarvan het grootste deel zandduinen zijn. Verder hebben ze nog een savanne in het Zuiden. Het land is de bondgenoot van Zetu.

Zetu

Zetu staat onder leiding van de Sjah. Dit land bestaat uit dicht oerwoud met de hoofdstad aan zee in het zuiden. Zetu voert soms oorlogen maar is vooral op zichzelf. Het land is de bondgenoot van Jemaga.

www.000webhost.com